Mergi la conţinutul principal
Як громадянин України, тепер ви можете працювати в Бельгії без обмежень. Перевірте наші робочі місця!

Doreşti să găseşti un loc de muncă interesant în străinătate? IMPACT îţi stă la dispoziție!

Noi, IMPACT, suntem foarte conştienţi de provocarea căutarii unui loc de muncă interesant în străinătate, unde să ai posibilitatea să-ţi pui în valoare la maximum talentul tău. Ca agenție specializată în ocuparea forței de muncă, având ca scop principal plasarea acesteia în Belgia te ajutăm să găseşti locul de muncă  ideal. Ne ocupăm la modul cel mai serios de viitorul carierei tale.

Specialişti dedicaţi

Doreşti ca IMPACT să te ajute în căutarea ta? În acest caz vei fi îndrumat de către un specialist care vorbeşte limba ta. Angajații noștri sunt profesioniști, bucuroşi să te ajute în căutarea ta. Ei vor găsi locul de muncă cel mai potrivit pentru tine, corelând aspiraţiile tale şi valoarea abilităților tale profesionale cu nevoile pieței.

Două domenii de expertiză

Agenţia IMPACT este specializată în ocuparea forței de muncă în două domenii: tehnic și construcții. Oferim locuri de muncă pentru cele mai diverse profiluri. Mai mult decât atât, rata de succes de transformare a locurile noastre de muncă temporare în locuri de muncă permanente este de 70 la sută. Astfel dacă eşti expert în domeniul tău, vom face tot posibilul să îţi poţi pune în aplicare specialitatea ta.

De ce să alegi IMPACT?

  • personalizare
  • o abordare personală
  • angajați dedicați care vorbesc limba ta
  • orientare și îndrumare profesională
  • locuri de muncă provocatoare în întreprinderi mici și mari

Ce cred specialiștii noștri despre noi

​Vrei să găseşti locul de muncă ideal cât se poate de repede? Uită-te la posturile noastre vacante şi aplică spontan. Doreşti să afli mai multe despre IMPACT? Nu ezita să ne contactezi.

N-ai găsit locul de muncă dorit?

Aplică spontan