Mergi la conţinutul principal
Як громадянин України, тепер ви можете працювати в Бельгії без обмежень. Перевірте наші робочі місця!

Agenția specializată în ocuparea forței de muncă în domeniile tehnic și al construcțiilor

IMPACT, este o agenție specializată în ocuparea forței de muncă, având sedii în Belgia şi o sucursală în Polonia. Care este scopul nostru? Printr-o abordare personală, cu atenție și multă dedicare, angajaţii noștri găsesc cea mai potrivită compatibilitate între angajatori și specialiștii care sunt în căutarea unui loc de muncă în domeniul tehnic și al construcțiilor. Astfel contribuim la dezvoltarea firmelor şi la mulțumirea profesională a experților care au găsit prin intermediul nostru un loc de muncă. În cadrul conceptului nostru de recrutare internațională, colegii noștrii români se concentrează doar pe găsirea de candidați potriviți pentru angajare în Belgia.   

IMPACT în cifre

  • 23 de birouri în Belgia şi o sucursală în Polonia
  • 125 de angajați
  • 2 servicii: locuri de muncă temporare & selecție
  • 2 concepte: recrutare locală şi internațională
  • 2 domenii principale: tehnic şi construcții
  • 1250 candidați, angajați zilnic
  • Cifra de afaceri în 2019: 67.000.000 euro 

Locuri de muncă temporare & selecție

IMPACT este partenerul ideal pentru angajatorii care doresc să colaboreze cu parteneri specializaţi în plasarea temporară & selecția forţei de muncă, cât şi pentru candidații care caută un loc de muncă pe măsura abilității şi personalităţii lor. Ne distingem prin calitatea serviciilor noastre.

Vrei să găseşti locul de muncă ideal cât se poate de repede? Uită-te la posturile noastre vacante şi aplică spontan. Doreşti să afli mai multe despre IMPACT? Nu ezita să ne contactezi.

N-ai găsit locul de muncă dorit?

Aplică spontan