Mergi la conţinutul principal
Як громадянин України, тепер ви можете працювати в Бельгії без обмежень. Перевірте наші робочі місця!

IMPACT, este partenerul tău care se implică!

IMPACT este o agenție de ocupare a forței de muncă cu valori puternice care își îndrumă angajații în toate contactele dintre candidați și angajatori. Ne cunoaștem valorile proprii pe care le aplicăm zi de zi, fapt care se concretizează într-o muncă prestată cu multă dedicare la nivel profesional, având ca scop satisfacţia clienţilor şi bucuria muncii prestate.

Valorile noastre:

  • Calitate

Calitatea, cu literă mare, caracterizează serviciile noastre. Munca calitativă a agenției începe cu o comunicare bună pentru a asculta cerințele și nevoile tale. Și chiar asta facem noi. Oferim soluţii pe măsură, prin folosirea unei abordări personalizate pentru a răspunde perfect dorințelor, așteptărilor, nevoilor candidaților și clienților noștri. În acest fel, colaborăm împreună pentru a îmbunătăți experiența muncii (temporare) care să ofere satisfacţie tuturor.

  • Expertiză

Recrutarea și selecția noastră „ include expertiză ”. Angajații noștri sunt specialiști în materie, având multă afinitate cu sectorul în care doreşti să munceşti. Vorbesc limba ta, sunt atenți la detalii și sunt specializați în domeniul lor. În acest fel ei găsesc cea mai bună compatibilitate între candidat, locul de muncă vacant și întreprindere.

  • Succes 

Agenţia IMPACT este ambițioasă, nefiindu-i teamă de nicio provocare. Echipa noastră aspiră spre succes, este dispusă chiar să facă eforturi suplimentare. Nu vrem să fim cea mai mare, dar vrem să fim cea mai specializată agenţie în ocuparea forței de muncă. Suntem mulțumiți doar atunci când Tu eşti mulțumit. Suntem mândri de munca noastră și de brand-ul noastru.

  • Îndrumare

Fiind specializat în ocuparea forței de muncă, nu batem pasul pe loc. Parcurgem împreună traseul pentru a te îndruma, ajuta şi susține în căutarea unui nou loc de muncă. Prin abordarea noastră personală, dezvoltăm o relație (pe termen lung). În acest fel ajungem să ne cunoaștem foarte bine, ceea ce reprezintă baza unei colaborări încununate de succes.

  • Pasiune

Angajații noștri muncesc zilnic cu multă dăruire și convingere dedicându-se în totalitate muncii prestate. Indiferent dacă este vorba de o companie mare, un IMM sau un specialist în căutarea unui loc de muncă, echipa noastră îţi stă la dispoziţie.

  • Claritate

Noi la IMPACT nu o luăm pe ocolite. Comunicarea este clară, iar abordarea directă. Doar o astfel de strategie duce la încredere și atingerea rezultatelor dorite. Pe scurt: spunem ce facem și facem ce spunem.

  • Respect

Toți suntem diferiți. Doar într-un singur lucru ne asemănăm: ne simțim bine doar când putem să fim noi înşine, fapt pe care-l înțelegem foarte bine la IMPACT. De aceea respectăm unicitatea fiecărei persoane cu care colaborăm. Pentru noi diferențele înseamnă un folos și o posibilitate de a învăța unii de la alții.

Vrei să colaborezi cu o agenție care are valori clare? Nu ezita să ne contactezi.

N-ai găsit locul de muncă dorit?

Aplică spontan